Badkamers en toiletten

Badkamer en toilet van a tot z

Na weken, maanden, wellicht jaren is daar het moment gekomen dat u uw badkamer en/of toilet wilt gaan veranderen of vernieuwen. Na een kennismakingsbezoek waarin al uw wensen naar voren zullen komen en de details  besproken worden, breng ik binnen 2 weken een offerte uit. (Indien nodig kom ik hierna nogmaals bij u langs om deze offerte te bespreken.) Na uw akkoord en ondertekening van de offerte maken we een afspraak wanneer de aanvang van de werkzaamheden gaat plaatsvinden.

Voor het uitvoeren van de werkzaamheden zoals demonteren van uw oude sanitair en tegels, het aanpassen en infrasen van de leidingen, het stucen/tegelvlak maken van de wanden en egaliseren van de vloer, eventueel aanbrengen van vloerverwarming, tegelen, voegen, kitten en monteren van uw nieuwe sanitair, bent u bij tegel en onderhoudsbedrijf Ben Hogendoorn aan het goede adres. Ook wordt het sloop-, rest- en verpakkingsmateriaal op aanvraag voor u afgevoerd.

Ook is het voordeel van het inhuren van mijn bedrijf, dat u voor al deze werkzaamheden maar één aanspreekpunt heeft en u niet herhaaldelijk verschillende mensen over de vloer krijgt.