Tegel werken

                                                                    Tegelwerken

Naast het uitvoeren van complete verbouwingen, realiseer ik ook individuele werkzaamheden, waaronder het betegelen van vloeren en wanden, achterwanden van keukens, badkamers en toiletten, buiten terrassen en garages.

Of het een groot of klein formaat tegel is, met of zonder plint, of u deze recht, diagonaal of in patroon getegeld wilt hebben, of u zelf voor de materialen zorgt of dat u dat wilt laten verzorgen, het is allemaal mogelijk.

Indien u dit door mij  laat verzorgen, word er gebruik gemaakt van voorstrijk, lijm, voeg en kit materiaal van bekende merken om een optimale kwaliteit te garanderen.

Verzorging van vloerverwarming voor de tegel werken uit, kan eventueel ook, mits dit tijdig word aangegeven.

Het is van groot belang, dat een te betegelen vloer of wand vlak, recht, droog en stofvrij is en vrij van oplosmiddelen. Mocht dit niet zo zijn dan zal de wand gestuuct moeten worden en de vloer geegaliseerd. Ook dit kan ik voor u uitvoeren.

Om een juiste prijs te kunnen maken voor de bij u benodigde tegelwerkzaamheden, kom ik graag op uw uitnodiging eerst een bezoek brengen om de details te bespreken en de ondergrond te controleren om vervolgens een gepaste offerte te kunnen aanbieden.